Tillsammans med snöstormen intog vi Göteborg med Schlagerturnén!

Lagom till starten på vårt turnéstopp i GBG började snön att falla, och som vi alla vet blev det en hel del kaos i trafiken. Trots detta lockades en stor publik till ALLUM för att titta på vårt program. Vi fick till en jättebra stämning under alla tre dagar.
PAF`s schlagertävling har blivit ett mycket populärt inslag i programmet, där jag får dela ut ett mycket fint pris per dag. En Birka Paradise kryssning till ett värde av 1750 kr!






Varje fredag har vi casting till Panos Emporio Model Tour och i Göteborg var det massa tjejer som alla ville ta en chans för att komma ett steg närmare drömmen, att bli Panos nästa ansikte utåt. Endast åtta stycken valdes ut och fick medverka i Lördagens modevisning som trots snökaos drog en stor publik.



 



Helgens gästartister var bland annat Alice, Erika Selin, Linda Pritchard och Nadja Juslin, vår egen schlagerprinsessa som både sjöng och hjälpte till med både det ena och det andra, som tur var:)





Startfältet i Lilla Schlagerstjärnan var bland det bästa vi sett och i slutduellen möttes Alice Mattson och Ebba Knutsson. Båda gick till final och dagsvinnaren var Ebba! Grattis!




Kommentarer
Postat av: emelie

länge sen man träffa dig!

allt bra med dig?



kram!

2010-02-26 @ 22:06:49
URL: http://absolutemeliegustafsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0