Tillsammans med snöstormen intog vi Göteborg med Schlagerturnén!

Lagom till starten på vårt turnéstopp i GBG började snön att falla, och som vi alla vet blev det en hel del kaos i trafiken. Trots detta lockades en stor publik till ALLUM för att titta på vårt program. Vi fick till en jättebra stämning under alla tre dagar.
PAF`s schlagertävling har blivit ett mycket populärt inslag i programmet, där jag får dela ut ett mycket fint pris per dag. En Birka Paradise kryssning till ett värde av 1750 kr!


Varje fredag har vi casting till Panos Emporio Model Tour och i Göteborg var det massa tjejer som alla ville ta en chans för att komma ett steg närmare drömmen, att bli Panos nästa ansikte utåt. Endast åtta stycken valdes ut och fick medverka i Lördagens modevisning som trots snökaos drog en stor publik. Helgens gästartister var bland annat Alice, Erika Selin, Linda Pritchard och Nadja Juslin, vår egen schlagerprinsessa som både sjöng och hjälpte till med både det ena och det andra, som tur var:)

Startfältet i Lilla Schlagerstjärnan var bland det bästa vi sett och i slutduellen möttes Alice Mattson och Ebba Knutsson. Båda gick till final och dagsvinnaren var Ebba! Grattis!
Eric Saade mot Globen, rösta rösta rösta!

Det är full rulle i Sandviken och jag har laddat upp massa bilder på facebook! Nu ska vi förstås göra vad vi kan för Eric imorgon när han debuterar i Melodifestivalen. Först ut går han på så det finns gott om tid att rösta!:) Imorgon på dagen finns vi förstås på plats i Sandviken med Schlagerturnén..Sen mot arenan!!


DOGGE OCH ANDRA GENERATIONEN FÅR HELA STÄLLET ATT KOKA!Vilken musikglädje!! helt fantastisk akustisk live musik så hela butiken kokade! Heja heja på Lördag!

Eric Saade på plats för intervju och signering!


Vi är på plats i Sandviken!

Idag har vår turné gästats av Anna Maria Espinosa och vår kära ERIC SAADE som fantastiskt nog är favorit tippad inför lördagen!! Vi är såå glada! Fler bilder kommer! Nu väntas Dogge och Andra Generationen, PUSS! 

Ok, då kör vi!!

Eftersom det nu e dags för melodifestivalen igen måste jag förstås blogga på o berätta vad som händer på schlagerturnén:) Befinner mig just nu i ÖVIK, såååååå nu kör vi!

RSS 2.0