Fredagen - HÖTORGSCITY!!

Oh har inga bilder från fredagen, om någon som ser detta har mottages de gääärna:)
En mycket bra dag! Började med kaffe o kakor kl 11.00 på Hötorgscitys tak med Fredrik Persson , Alec ( Nöjespoolen) och tjejerna. My och Katarina på Hötorgscity tänker alltid på dt där lilla extra;) som att man blir glad av kakor, läsk och godis och god stämning!!
E.M.D var först ut, mycket folk och ett härligt framträdande ( ska ladda upp bilder fort jag får några för denna scen måste ses- går ej förklara)
Starpilots, Lili & Susie och Kevin Borg fortsatte dagen. Extra plus för KEVIN som körde fyra låtar uppe i luften trots kylan och bjöd verkligen på sig själv. Kan tänka mig hur trött han är efter Idol vinsten och alla signeringsjobb ( som dessutom är obetalda) och ändå ger fansen en sådan show!!! Det är proffsigt!! Lycka till Kevin!!
Det var en mycket lyckad dag på jobbet och alla var såå nöjda, från arrangör, till artist, till skivbolagssnubbar o publik:)
Hjälpte Alec att rigga ned lite sladdar strax efter 19 sen begav vi oss till hotellet där vi mötte upp Tomas (Lingman) för middag.  // Lördagens update sparar jag lite på tills fler bilder trillat in;) // Annamia

Schlager final! börjar med Torsdagen...HÖTORGSCITY!



Som tillbringades hos underbara MY o Katarina på HÖTORGSCITY med artister från Melodifestivalen.
inthecity.se , deras hemsida med bildgalleri. Då schemat under dessa dagar är aningens späckat blev det bråttom från Hötorgscity till KFem Vällingby, som tur var fick jag hjälp av Micke, Carro och Emma så jag hann!! Signaturen på KFem gick på samtidigt som jag bytte om på vägen upp till scenen i trappan, jo.. allt kan lösas!!


I Taxin mot Vällingby!!!!


 


På plats på KFem!! Markoolio, Shirley Clamp och Lilla Schlagern som vanns av underbara Shenie Fogo, vilken dag!



Jag och Elin avslutade med en härlig middag på Primo restaurang vid hotellet, puh!!

Schlagerstjärnan Tuna Park, massa bilder i bildgalleriet!



I Eskilstuna vann George Shaid och Next 3 samt Peter Gustavsson (bonde söker fru) var Gästartister. På bilden jag och Alexander från Gylleneskor, besök denna sida för vi har ett helt bildgalleri från vår turné med massa roliga bilder!!

Schlager i Malmö!

Måste bara säga att killarna i Next 3 gjorde ett grymt jobb i Melodifestivalen! Ödmjuka, duktiga och proffsiga och desutom debutanter. På fredagen under Malmösvängen vr vi på Wallmans i Helsingborg för att kolla på Liza Sandberg & Patrik Rasmussen, de var fantastiska!! Liza är en härlig komiker vilket hon fick visa i ett underbart nummer och när Patrik sjöng Tårar från himlen blev man heeelt tagen. Härligt!! Party blev det också:) ganska mycket...

Erik Saade (loveu) och hans härliga vän, Yasmina Simic och Elin Kvist, Next 3 innan Mellodebuten.
Klicka på bilderna så blir de större.
// Annamia

Finalveckan är här!

Eftersom jag bloggar på Gylleneskor har denna blogg blivit lite dåligt uppdaterad men ni får gärna besöka mig där!
Gylleneskor.se 

Nu åker jag mot Stockholm och kommer befinna mig på Hötorgscity Sergelgatan torsdag och fredag med artister från Melodifestivalen. På torsdag efter 17.00 blir det K Fem Välingby med Markoolio och Shirley Clamp. På Lördag är jag på Globen City med b.la Starpilots, Next 3, Markoolio m.fl ( hela programmet finns på länken ovan)
Söndag K fem igen och då kommer Molly, EMD, Lilli & Susie M.fl....

Gylleneskor sidan uppdateras med bilder hela tiden och efter helgen lägger jag upp massa bilder här! Hoppas vi ses! // Annamia


Nordman, Sofia, Alexander gylleneskor, Zillah&Totte, jag i mitten, Next 3 på K Fem Vällingby. Bild av Mikael Jansson!


RSS 2.0