Fredagen - HÖTORGSCITY!!

Oh har inga bilder från fredagen, om någon som ser detta har mottages de gääärna:)
En mycket bra dag! Började med kaffe o kakor kl 11.00 på Hötorgscitys tak med Fredrik Persson , Alec ( Nöjespoolen) och tjejerna. My och Katarina på Hötorgscity tänker alltid på dt där lilla extra;) som att man blir glad av kakor, läsk och godis och god stämning!!
E.M.D var först ut, mycket folk och ett härligt framträdande ( ska ladda upp bilder fort jag får några för denna scen måste ses- går ej förklara)
Starpilots, Lili & Susie och Kevin Borg fortsatte dagen. Extra plus för KEVIN som körde fyra låtar uppe i luften trots kylan och bjöd verkligen på sig själv. Kan tänka mig hur trött han är efter Idol vinsten och alla signeringsjobb ( som dessutom är obetalda) och ändå ger fansen en sådan show!!! Det är proffsigt!! Lycka till Kevin!!
Det var en mycket lyckad dag på jobbet och alla var såå nöjda, från arrangör, till artist, till skivbolagssnubbar o publik:)
Hjälpte Alec att rigga ned lite sladdar strax efter 19 sen begav vi oss till hotellet där vi mötte upp Tomas (Lingman) för middag.  // Lördagens update sparar jag lite på tills fler bilder trillat in;) // Annamia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0