IDRE IDRE IDRE!!!!!

Jag och Julia tog oss iväg redan på onsdag fm. Det är ju en bit att åka till Idrefjäll. Framme på onsdagen bjöd vi på tacobuffé i vår stuga. Elin, Tomas, Jag, Julia, Molly och Erik invigde alltså denna weekend redan onsdagkväll:) Vilket väder!!! vi kom isäng ganska sent men bestämde att ta oss upp till frukost och ut i backen så vi inte skulle missa solen:)

Första dagen i backen:


Modell för en dag i Göteborg Allum

Från Schlager till en weekend i GBG. Modell för en dag är ett roligt koncept där "vanligt folk" får modella och visa kläder från butiker. Det kan vara första ggn de står på scen och vad som helst kan hända. Det är ganska mycket jobb för mig med dessa event då jag gör allt från början, organiserar, koordinerar, koreograferar och är programledare. När allt väl är förberett kan det ändå hända de mest oförutsedda saker, men men det brukar lösa sig varje gång. Jag och Julia åkte ned på torsdag morron, var runt i alla butiker, träffade modellerna, repade . Medverkade gjorde drygt 15 butiker och 20 modeller!! tänk så mkt grejer!! På fredagen fortsätter repet och Julia samlar in alla kläder. På showdagen, detta fall lördagen, träffas man sjukt tidigt så alla hinner få smink o håret fixat. Julia fick vara frisör och gjorde ett galant jobb!! Allt gick väldans bra tillslut. Dessa tre dagr hade vi med ett FILM TEAM, som filmade allt vi gjorde. Så kul att en del blir så nervösa av detta, medans andra inte bryr sig alls:) Lyckad helg och en lyckad show!!!!!


Och så finalen!!

Dag nr 2 på Birka Paradise och final i Schlagerstjärnan!!  På tredje plats Jonna Torstensson och andra plats Elisa Lindström, vinnare....Grattis Erika Selin!!


Mingel på Schlagerfinalen Birka Paradise


Efter en fantastisk semifinal och en god middag blev det en hel del dans:) och karaoke:) Paradisbåten gungade som mest när Håkan själv ( Nordman) sjöng sin egen vandraren i karaoke baren. Mycket trevlig kväll!! Klicka på bilderna för att se dem i större variant.

       

Brinken och Nordman, barrunda, Nicolle, jag o Jimmy next 3, hyttfest och Nordman i karaokebaren:)
Glasögonen nedan tillhör inte mig, men jag gillar ju brillor som ni vet:)

 

Final Schlagerstjärnan 2009 Birka Paradise!!!




Vilken final det blev! Och stort grattis till Erika Selin som vann!! Här är jag och Richard Herrey med finalisterna första kvällen under semifinalen. Tack Cia för underbara klänningen:) Alla finalister sjöng denna kväll innan inför juryn beståendes av Lasse Lingman, Alexander Borodin, Jenny från Birka, Nordman och Michael Brinkenstierna. Efter semifinalen var det dags för midddag, och givetvis en trevlig fest:) återkommer med bilder från senare kväll och givetvis bilder från finalen!!


K-Fem i Vällingby!!

Jag måste bara tipsa om denna underbara galleria!! Har ni sett bilderna nedan hur snyggt det är? Det är såå fint , och massor bra klädaffärer!! Här har jag en klänning från Mango. Skorna som jag har på bilden i förra inlägget med klänningen från STHLM standard kommer från TOPSHOP// Annamia


E.M.D skapade kaos på Kfem efter Mellofinalen!

Kön slingrade sig runt hela centrumet och ut!! De satt flera timmar. Lili&Susie, Anna&Maria och Molly fick en egen kö för sin signering. Jag och Erik Myrlund körde programledare tilsammans denna dag. Vi fick i allafall inleda tilsammans men sen fastna han stackarn i signeringen med EMD. Jag fick njuta av lilla schlagern och vinnaren av Lilla Schlagern Shenie Fogo. Hon var helt fantastisk i sin version av Sarah Dawn Finers Moving on. Tvåan Linnea Grönberg var också fantastisk i Agnes LoveLoveLove. Det roliga var med Shenie att Sarah själv blev så impad att hon ville lägga ut Shenies framträdande på sin hemsida:) Jag bar en superfin klänning från STHLM Standard, Ida Sjöstedt designer. Här kommer lite suddiga bilder från dagen. Den riktiga fotografen ( som kanske läser detta) lös ju med sin frånvaro:):):)

                               

                                


                                    

Lördagen - Globen!!!

Det var föööör länge sen jag bloggade så minnena börjar blekna:(!! Jag har bloggat på Gylleneskor hela mellosvängen, massor bilder och inlägg ligger därför där men kolla gärna in den sidan:) de finns ju kvar:)
Det var en fantastisk dag på lördagen med artister som Lili & Susie, Markoolio, Poodles, Maria & Anna, m.fl. Vi lottade ut artisttavlan som alla artister ritat sina självporträtt på till en superglad vinnare. OOHH jag har ju en bild fr Globen kom jag på nu den kommer här:) Jag älskar den!!! PUSS!!
 

RSS 2.0